Riad kamer

Uw luxe Riad kamer in Marrakech.

Via een traditionele panelendeur komt u de slaapkamer binnen in de Riad Papillon, onder een prachtige Marokkaanse boog in een meterdikke muur. De Riad slaapkamers zijn vernoemd naar inheemse bloemen, die populair zijn bij een grote variatie van vlinders. Elke kamer heeft zijn eigen specifieke atmosfeer, inrichting en presentatie.

De kamers bieden een totaalpakket aan faciliteiten waaronder kleerkasten, en-suite badkamer, verwarming, airconditioning, föhn, mini koelkast, satelliet t.v. en ipod docking station. Ook heeft de Riad een veilige Wifi internetverbinding.

Alle kamers kunnen ingericht worden met een tweepersoonsbed [1.60m x 2m] of met twee eenpersoonsbedden [80cm x 2m]. De Roos kamer kan ingericht worden met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed of met drie eenpersoonsbedden. Het bedtextiel is satijnzacht en staat garant voor een gezonde slaap.

De badkamers zijn goed uitgerust met douche in ‘tadelakt’ en ‘zelige’. Er zijn luxe badjassen en wasbare slippers ter uwer beschikking. Er zijn extra kussens en lakens beschikbaar, indien u dat mocht wensen; dat u zich thuis voelt, is voor ons prioriteit nummer één.

De kamers in de Riad Papillon

Jasmijn kamer I Hibiscus kamer I Roos kamer I Geranium kamer I Bougainvillea kamer