Hibiscus kamer

Als u niet zeker weet waar u wilt verblijven in Marrakech, neem dan eens een kijkje in onze Hibiscus kamer. Deze kamer bevindt zich op de 1ste verdieping van de Riad Papillon en kijkt uit op het binnenplein. Vanuit deze kamer stapt u in de open zitkamer en het Menzeh balkon.

Relax in de Hebiscus kamer en geniet van het luxe dichtgeweven Egyptisch katoenen beddegoed, de grote marshmallow zachte kussens, de witte badjassen en superzachte handdoeken. Er is een mini koelkast, een kluis, een ipod dock, Wifi en een satelliet t.v.

De vloer van deze elegante kamer is betegeld met ‘bajmat’ tegels die ingezet zijn met decoratieve zwarte ‘Zellige de Fez’. De wanden zijn smaakvol afgewerkt met natuurlijk ‘tadelakt’ met foto’s van het straatleven in de Medina en een handgemaakt Berber wandtapijt.

De Hebiscus kamer heeft airconditioning en een prachtige en-suite douche. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer!

 

Net als alle andere kamers in de Riad Papillon kan deze kamer ingericht worden met een tweepersoonsbed of met twee eenpersoonsbedden. Met het comfort in de Riad Papillon zal u zich meteen thuis voelen in Marrakech. De Hebiscus kamer kost € 120,- per nacht inclusief ons Marokkaans ontbijt dat voor u geserveerd wordt op een tijdstip dat u wenst. Met onze momentele actie van 20% korting als u direct via internet boekt, kunnen wij u deze kamer aanbieden voor € 96,-.

Reserveer vandaag nog om gebruik te kunnen maken van de 20% korting

De kamers in de Riad Papillon

Jasmijn kamer I Hibiscus kamer I Roos kamer I Geranium kamer I Bougainvillea kamer