Roos kamer

De muren van de Roos kamer zijn versierd met natuurlijk ‘tadelakt’ en prachtig borduurwerk, sommige gemaakt van bruidsjurken. De kamer is airconditioned met satelliet t.v. en een mini koelkast.

De Roos kamer kan ingericht worden voor 3 personen. De kamer kost € 120,- per nacht voor 2 personen inclusief ons beroemd Marokkaans ontbijt. Met onze momentele actie van 20% korting, als U direct via internet boekt, kost deze kamer slechts € 96,-. De meerprijs voor een derde persoon is € 24,- per nacht.

Het tweepersoonsbed bevindt zich, los van de zithoek en de douche, op een verhoogd platform en kan afgescheiden worden van de rest van de kamer met een voile gordijn, vooral belangrijk als de kamer met drie personen gebruikt wordt. In het lager gedeelte van de kamer kan het eenpersoonsbed gedurende de dag als een zitbank gebruikt worden
Dein stijl passende douche ruimte heeft verrukkelijk ‘Zellige’ werk in de traditionele Fes stijl.

Geniet van een ontspannende douche met de wetenschap dat de Riad Papillon gebruik maakt van zonnepanelen om het water op te warmen en dat alleen op bewolkte dagen hiervoor electriciteit nodig is.

De Roos kamer bevindt zich naast de tuin patio en kijkt uit over het mooie voetbad met traditioneel Levensboom design in turquoise blauw.

Deze kamer heeft een eigen zitgedeelte grenzend aan het voetbad waar U het ontbijt kunt gebruiken als U dat wil. Neem contact met ons op en laat ons weten wat Uw wensen zijn. Laat ons weten wanneer U wil komen en wij kunnen U meteen laten weten of de kamer beschikbaar is en Uw boeking bevestigen.

Reserveer vandaag nog om gebruik te kunnen maken van de 20% korting

 

 

De kamers in de Riad Papillon

 

Jasmijn kamer I Hibiscus kamer I Roos kamer I Geranium kamer I Bougainvillea kamer