Riad Papillon

Welkom in de Riad Papillon, een boutique hotel gesitueerd in het modieuze gedeelte van de Medina van Marrakech vlak bij het Pasha Glaoui paleis. Op de begane grond bevindt zich een fantastisch binnenplein met voetbad. Het binnenplein heeft een gezellig zitgedeelte waar u kunt ontbijten en kunt genieten van een kopje thee. U kunt er gebruik maken van de gratis Wifi of gewoonweg genieten van de rust van deze oase in het midden van de levendige Medina.

U kunt er zelfs een driegangen Marokkaans diner bestellen op de dag van Uw aankomst. De zitkamer is een traditionele ‘Bhou’ op de 1<sup>ste</sup> verdieping, met uitzicht op het binnenplein. De vloer is betegeld met warm beige ‘bajmat’ en ‘zellige’ van Fes knopen. In de hoek is een ‘tadelakt’ haard. De Riad Papillon met zijn vijf luxe kamers, is perfect voor een familievakantie [2+2+2+2+3].

De Riad Papillon heeft een fantastisch sfeervol dakterras met een fontein, barbecue en zonbedden. Het is perfect om uw ontbijt te gebruiken of gewoonweg te genieten van een rustige avond. Op het dakterras is er gelegenheid om te roken, echter, we verzoeken u om rekening te houden met de andere gasten en nergens anders in de Riad te roken. Marrakech is de ideale plek als u in een exotisch hotel wilt verblijven. De Marrakech Riad Papillon geeft u een perfect gevoel van De Rode Stad en u zult zich er vast thuisvoelen ver van huis in het hart van de Medina.

Reserveer vandaag nog!

De kamers in de Riad Papillon

Jasmijn kamer I Hibiscus kamer I Roos kamer I Geranium kamer I Bougainvillea kamer