Essaouira Suite

Een Nederlander zal zich waarschijnlijk het meeste thuis voelen kort bij de zee. Het interieur van de intieme Essaouira suite is geïnspireerd door de romantische Marokkaanse haven met dezelfde naam. Vanuit het boven gelegen slaapgedeelte hebt u uitzicht op het prachtig houten gedecoreerde balkon van de Meknes suite en op het binnenplein van de Riad. Het comfortable tweepersoonsbed is 1.60m breed en 2 meter lang. De lakens zijn van Egyptisch katoen en het dekbed is gevuld met natuurlijke zijde om de gasten koel te houden in de zomer en warm in de winter.korting

Via een balkon leidt een mooie trap naar het gezellige zitgedeelte. Ook hier komt het nautische thema terug met bewerkte koperen en smeedijzeren decoraties. De lampen in deze luxe Essaouira suite zijn mooi bewerkt in de Fes stijl en zorgen ’s-avonds voor een prachtige sfeer. De zitbank kan worden gebruikt als een éénpersoonsbed.  Het vloerkleed is een handgeknoopte berber en er is een Sony Bravia flat screen t.v. met satelliet kanalen, een mini koelkast en een handige kleerkast.

De karakteristieke badkamer is een echt pluspunt van deze suite; er is een dubbele wasbak, een douche en een dubbel minibad – een echte overdaad in een stad waar water erg spaarzaam is.

De normale prijs voor deze suite is € 168,- per nacht [tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden] inclusief een uitgebreid ontbijt dat u kunt gebruiken op een door u gekozen tijdstip. Met de 20% korting [bij internetboeking] krijgt u de Essaouira suite voor de fantastische prijs van € 134,-. Een derde persoon kan de slaapbank gebruiken voor een meerprijs van € 24,-.
Reserveer vandaag nog om gebruik te kunnen maken van de 20%

Individuele suites in de Riad Cinnamon:

Fez Suite  I Essaouira Suite I Chefchaouen Suite I Meknes Suite I Casablanca Suite