Casablanca Suite

Casablanca Suite:  Een Douiria of ‘klein huis’

De Casablanca suite is ruim en heeft een tweepersoonsbed [1.60m x 2m]. De slaapkamer heeft een en-suite douche ruimte. De suite heeft specifieke kenmerken als muurdecoraties van pleisterwerk en de muurnissen zijn afgewerkt met de traditioneel gepolijste ‘tadelakt’.

Op de 1ste verdieping bevindt zich een gezellige ruimte met een Sony Bravia flat screen t.v. met satelliet kanalen. Dit gedeelte van de suite heeft een verlaagd plafond en is ideaal voor kinderen. Deze ruimte kan ook als slaapkamer ingericht worden [één tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden] zodat de Casablanca suite geschikt is voor 4 personen.

De suite heeft een luxe en-suite doucheruimte. Een Douiria of ‘klein huis’ in een traditioneel Marrakech Riad is een aparte suite met een eigen ingang die gebruikt werd door het hoofd van de huishouding om zich terug te trekken van de drukke alledaagse bezigheden. Onze Casablanca suite is een klassieke Douiria met een aparte ingang via een discrete trap in de hoek van het binnenplein.

De Casablanca suite kost € 216,- per nacht voor 2 personen [tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden] inclusief een fantastisch Marokkaans ontbijt dat u kunt gebruiken wanneer u dat wenst. Als u via internet boekt kunt u gebruik maken van de 20% en kost de suite € 173,- voor 2 personen. Twee extra personen kunnen gebruik maken van de slaapgelegenheid op de 1ste verdieping voor een meerprijs van € 24,- p.p.

Reserveer vandaag nog om gebruik te kunnen maken van de 20% korting.

Individuele suites in de Riad Cinnamon:

Fez Suite  I Essaouira Suite I Chefchaouen Suite I Meknes Suite I Casablanca Suite