Riad Cinnamon

Riad Cinnamon, een boutique hotel in Marokka

Riad Cinnamon is een prachtig gerestaureerd koopmans huis gesitueerd in een rustige omgeving in het hart van de Medina [oud gedeelte van Marrakech] grenzend aan de beroemde souks en niet ver van het beroemde Marrakech museum. Cinnamon is het Engelse woord voor kaneel, een veelgebruikt kruid in de Marokkaanse keuken. Riad Cinnamon, een elegant Engelse naam voor een elegant hotel waar Engels gesproken wordt, handig voor uw verblijf in Marrakech.

In de Riad Cinnamon kunnen in totaal 16 gasten verblijven in 5 luxe suites met een weelde aan faciliteiten zoals een comfortabele lounge, indrukwekkende dakterassen en een groot binnenplein met voetbad. Voordat de Riad een hotel was, werd het vaak gebruikt voor het vieren van bruiloften. In de traditie van Marrakech stelde de eigenaar van een Riad zijn huis vaak ter beschikking voor het bruidspaar als cadeau en als een blijk van weldoening voor de plaatselijke gemeenschap.

The Riad is gebouwd rond een binnenplein in de typische Riad Marrakech stijl en geeft u dit exclusief ‘oosters’ gevoel. De suites zijn genereus qua afmeting; de ruimte is meer dan 3 meter hoog, hetgeen niet alleen een majestueuze indruk geeft, maar ook heerlijk koel is doordat de lucht goed kan circuleren op een hete dag. De combinatie van oud vakmanschap en het moderne design geven de kamers een bijzondere uitstraling. Alle suites hebben airconditioning, ipod docking station, kluis, föhn, mini koelkast en satelliet t.v. Voor alle gasten is Wifi gratis ter beschikking in de Riad.

Vanaf het dakterras hebt u een van de mooiste uitzichten over Marrakech, met zicht over de daken van de oude stad tot het Atlasgebergte in de verte aan de horizon. Op het dakterras is er gelegenheid om te roken. Om het voor iedereen aangenaam te houden, willen wij u vragen om nergens anders in het hotel te roken.

Individuele suites in de Riad Cinnamon:

Fez Suite  I Essaouira Suite I Chefchaouen Suite I Meknes Suite I Casablanca Suite