Waarom verblijven in een Riad?

Er zijn genoeg moderne hotels en villa’s in Marrakech, zoals overal ter wereld, maar een unieke accomodatie in de Rode Stad is een traditionele Riad in de oude stad, de medina.

Riad betekent tuin in het Arabisch. Deze traditionele huizen beschikken over een rustgevend binnenhof omgeven door indrukwekkende architectuur en fijnbesneden details. Een Riad is een klein boetiekhotel met een intieme sfeer. De kleine toegewijde staf is geheel tot uw beschikking en dat maakt het verblijf in één van onze vier Riads nog specialer. U kunt met al uw vragen bij onze staf terecht.

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Gratis toiletartiekelen; ontbijt geserveerd wanneer u wilt; een heerlijk diner, geheel naar uw wensen bereid; WiFi; een kaart van de medina; hulp bij het boeken van restaurants en excursies. Niets is te veel moeite. Er is zelfs een mobiele telefoon beschikbaar om tegen lokaal tarief in contact te blijven met uw engelssprekende gastheer terwijl u erop uit bent.